O poveste cu vulpi, moda si joaca

V-am zis nu o data cum Ilona incearca sa ma imite, sa se transforme, asa cum poate, in versiunea mea mai mica. Si, pana la urma, ce copil nu face asta? Imi amintesc si acum, de parca ar fi fost ieri, cum probam cu nesat, tot cam pe la varsta pe care o are Ilona acum, rochiile mamei cand nu era acasa. Le luam la rand, niciuna nu-mi scapa, si, chiar daca „inotam” in ele, ma simteam cea mai frumoasa fetita din lume. Pentru ca eram ca ea, ca mama, care era cea mai frumoasa femeie din lume. Faceam zeci de drumuri pe zi, impleticindu-ma in rochiile ei, de la oglinda mare din hol la caseta din dormitor, unde isi tinea cele mai de pret bijuterii. Le incercam pe toate si fugeam imediat sa ma admir in oglinda, sa vad in care arat cel mai bine. Ma gateam cu aceeasi pofta cu care impodobeam an de an bradul de Craciun, nu era distractie mai mare.

DSC_0626-Edit

Ce nu v-am zis insa, les filles, si nici Ilona nu cred c-a bagat de seama, e ca uneori ma las influentata de ea atunci cand imi aleg hainele. Da, da, ati citit bine. Asa s-a intamplat si cu rochia asta nude cu vulpite, a fost coup de foudre. Mi-a amintit de toate rochitele cu animalute pe care Ilona le are si pe care le adora si mi-am zis: „De ce sa nu ma joc si eu putin?” Voi cand v-ati jucat ultima oara? Mi se pare mie sau uitam, in tot haosul cotidian, de copilul din noi?

DSC_0434-Edit

Va recomand deci un astfel de joc vestimentar ori de cate ori aveti ocazia. Eu am adaugat la rochia cu vulpi o pereche de pantofi negri, ca sa contrabalansez jocul, cu toc jos si patrat, si o geanta crossbody (ca sa ma pot juca mai usor), tot neagra, dar cu un imprimeu haios cu pisici. Si apoi am fost gata de distractie, dupa cum veti vedea imediat in poze!

Jouons donc, les filles!

DSC_0430-Edit

DSC_0546-Edit-Edit

DSC_0617-Edit

DSC_0537-Edit-Edit

DSC_0498-Edit

DSC_0577-Edit

DSC_0489-Edit

DSC_0470-Edit

DSC_0459-Edit

DSC_0453-Edit

Rochie: Maria Lucia Hohan
Geanta: Olympia Le-Tan
Pantofi: Zara
Foto: Aurelien Violet (@chicisthenewpunk)
Prelucrare imagini: Lasc Media

0 replies on “O poveste cu vulpi, moda si joaca”