Black + White is always right

My dear ones, fac ce fac si ma intorc la marea mea pasiune in materie de vestimentatie: asocierea black & white. Pot exploata la maxim combinatia dintre alb si negru in tinutele mele, fara sa ma plictisesc vreodata. Sau sa ma tem ca voi deveni repetitiva.

IMG_0372-Edit

E adevarat ca in ultimii ani, s-a pus tot mai mult accent pe contrastul dintre cele doua nuante. Mie, imi place insa dintotdeauna, indiferent ca a fost sau nu in voga. Si sunt intru totul de acord cu Karl Lagerfeld, care a spus candva ca aceasta „combinatie dintre alb si negru va fi mereu moderna, indiferent ce inseamna modernitate”. Iti confera mereu o doza de chic, indiferent de sezon sau de momentul zilei in care alegi sa o porti.

IMG_0343-Edit-Edit

Pentru ca tot vorbim de tendinte, recunosc ca atunci cand am compus acest look, am vrut sa acord atentia necesara uneia noi care isi face simtita din ce in ce mai multe prezenta pe podiumuri: mixed prints. Alaturarea motivelor geometrice sub forma de cerc, alternate cand pe fundal alb, cand pe fundal negru si cu dimensiuni diferite, pe acceasi rochie dau tinutei un aer de actualitate, ceea ce mi-am si dorit. Iar fusta cu pliseuri, incaltarile sport cu talpa joasa, dar si atitudinea relaxata, a la francaise isi aduc de asemenea aportul. Sunteti de acord?

IMG_0303-Edit

IMG_0414-Edit

IMG_0392-Edit

IMG_0386-Edit

IMG_0403-Edit

IMG_0366-Edit

IMG_0363

IMG_0354-Edit

IMG_0292-Edit

IMG_0307-Edit

IMG_0328-Edit

IMG_0336-Edit

IMG_0397-Edit

Rochie: Moschino (Magazin Moschino)
Accesoriu par: KateriniMou
Ceas: Swatch
Bratara cu piatra: Pink Moss
Bratara impletita: Promod (Magazin Promod)
Cercei: H&M (Magazin H&M)
Geanta: Celine
Tenesi: Bensimon
Foto: Lasc Media

0 replies on “Black + White is always right”