Cum sa iti mentii bronzul fara sa te expui la soare

Am plecat in vacanta. M-am intors din vacanta. Am plecat in vacanta. Cam asa s-au derulat ultimele saptamani din viata mea. Dupa zilele pe care le-am petrecut impreuna cu toata familia in Grecia, Ilona si Iancu au insistat sa plecam impreuna in Maramures. Intrucat mai aveam cateva zile, imi planificasem sa le petrec cu prietenele mele acasa, la pisicina, dar m-am conformat rapid noilor dorinte.

E adevarat insa ca, dupa ce am capatat o culoare ciocolatie a pielii pe malul marii, as fi vrut sa imi pastrez bronzul. Asa ca am apelat la un truc mai vechi: Tea To Tan de la By Terry. Eu l-am descoperit anul trecut la Madison Perfumery, dar in 2015, produsul a fost reinventat, incapsulat de aceasta data in ambalaj XXL si prevazut cu atomizator pentru fata si corp.

De atunci si pana acum, mi-am dat seama ca e cea mai comoda varianta pentru a te lauda cu un bronz perfect tot anul, nu doar vara, fara a te expune la soare. 🙂 La prima vedere, pare caramel transformat in apa, dar odata aplicat pe piele, confera un bronz natural, luminos. In plus, nu lasa urme pe haine, ceea ce l-a propulsat rapid in produsele mele preferate ale acestei veri.

SUMMER Tea to Tan HD

0 replies on “Cum sa iti mentii bronzul fara sa te expui la soare”