Fixatii la fix

Stiti cum e cand faci cate o fixatie pentru un obiect vestimentar sau pentru vreo idee de styling? Sau, hai sa-i spunem, mai romantic, cand te indragostesti de vreo piesa. Ei, din momentul in care am vazut sweatshirt-ul negru din neopren de la H&M, am stiut ca nu voi mai iesi din el curand. Pentru ca e fix genul de item pe care sa-l iubesti mult si bine, versatil si adaptabil – poti la fel de bine sa-l combini intr-un outfit casual sau sa-l alaturi unor texturi pretioase, ca paietele, si sa schimbi cu totul povestea.

DSC_0358-Edit

Frantuzoaicele se uita la gentile lor ca la obiecte sfinte pentru ca purtam in ele zi de zi intregul nostru univers, pana la urma. Pentru ele, geanta nu e un accesoriu, e casa lor. N-o sa vezi niciodata o frantuzoaica cu o geanta fake, pentru ca, asa cum nu poti rezolva insecuritatile prin operatii estetice, nu poti nici mima stilul cu o copie. Asa ca investesc cel putin intr-o geanta de designer, timeless, pe care stiu ca o vor avea mult timp chiar daca o poarta zi de zi pana la epuizare. Si, din cate observ, fara sa-mi dau seama, am inceput sa ma raportez si eu la genti asemenea lor. V-am zis deja cat ador geanta asta Céline, chiar si daca i s-a stricat inchizatoarea – saptamana viitoare chiar o duc la reparat!

DSC_0353-Edit

O alta fixatie pe care o am e sa provoc texturile. Sa le alatur, desi in aparenta n-ar functiona niciodata impreuna, si sa obtin un outfit genial. Pana n-am incercat, nu m-as fi gandit niciodata ca animal print-ul, paietele si neoprenul pot convietui in aceeasi tinuta. Totul e despre experimentare. Uneori mai dam gres, uneori ne iese, la final invatam intotdeauna!
À la prochaine, les filles!

DSC_0364-Edit

DSC_0344-Edit

DSC_0297-Edit

DSC_0335-Edit

DSC_0311-Edit

DSC_0293-Edit

DSC_0301-Edit

DSC_0317-Edit

DSC_0322-Edit

DSC_0332-Edit

Sweatshirt: H&M
Pantaloni scurti: Barbara Sabbah
Haina: Bluegirl
Pantofi: Zara
Ceas: Swatch
Geanta: Céline
Foto: Aurelien Violet @chicisthenewpunk
Prelucrare imagini: Lasc Media

0 replies on “Fixatii la fix”