Noaptea, aliatul frumusetii

Vin petrecerile de final de an, incep cautarile interminabile de cadouri de Craciun, orele prelungite la birou pentru a duce la bun sfarsit ultimele deadline-uri inainte de vacanta, alergam, mancam pe fuga, dormim pe sarite. Eu, una, n-am mai dormit opt ore legate de nu mai tin minte cand. Ce somn de frumusete – sa fie de orice fel, numai somn sa fie!

Lancome-Visionnaire157665_170415_CMJN_170615

Reversul medaliei e insa mai putin prietenos si il vedem zi de zi pe fata noastra. Cearcanele sunt martorele exceselor de orice fel, noptile pierdute se vad in aspectul tern al pielii si, oricat am incerca sa ascundem semnele sub machiaj (desi nu sunt adepta unui make-up excesiv), nu ne iese. Buuuun! Si atunci ce facem in contextul in care gasim loc in agenda noastra pentru aproape orice, mai putin pentru un somn sanatos? Eu am incercat de cateva saptamani Visionnaire Nuit de la Lancôme, primul beauty perfector de noapte si nu-mi pare rau. Are o formula foarte placuta, de ulei in gel, care, peste noapte, sterge semnele de oboseala, facand tenul sa arate mai odihnit dimineata, il face mai neted, mai elastic si mai plin de luminozitate. Vi-l recomand fara sa stau pe ganduri.

VISIONNAIRE POT NUIT DE FACE 01-06 (2)

Desigur, nu sunt adepta exceselor si nu sustin ca inlocuirea somnului cu o crema e solutia, dar, in perioadele agitate cum e, de exemplu, luna decembrie, cand chiar nu avem ce face si nu putem dormi sub nicio forma cat am vrea, e aliatul perfect. Incercati-l si convingeti-va, nu ma credeti pe cuvant!

0 replies on “Noaptea, aliatul frumusetii”