Oscar pentru frumusete

Cu o mica intarziere fata de Hollywood, am primit un Oscar. Nu pentru rol principal, ci pentru cei mai imbujorati obraji. Dar nu-i puțin lucru cand distinctia vine de la Maybelline, o autoritate in domeniul frumusetii si unul dintre brandurile mele preferate.

eveniment Maybelline (3)

Dar pe langa joaca de-a Oscarurile, Maybelline ne-a mai facut o bucurie zilele trecute, mie si celorlalti invitati la brunch: ne-a facut cunostinta cu noul make-up artist oficial Mayeblline NY, Ioana Stratulat, si ne-a prezentat lansarile primaverii. Credeti-ma, les filles, le veti iubi – și nu numai datorita nuantelor atat de potrivite acestui anotimp, ci si datorita noilor tehnologii folosite pentru aceste produse de beauty.

eveniment Maybelline (5)

Pentru ca Oscarul meu a fost pentru obraji, incep lista noutatilor cu Master Blush, disponibil in sase nuante – Pink Amber, Cosmopolitan, Rose Madison, Dare Pink, Coral Fever, Peach Pop.

Master Blush Master-Blush-poza

O alta noutate a sezonului este Push Up Drama, mascara ce permite ridicarea si alungirea dramatica a genelor. Totul datorita tehnologiei superioare cu perisori patentati, in forma de cupa.

DEY5-10445355a_Beauty_4CMG Push-Up-Drama-poza

Blushed Nudes, paleta nou lansata de Mayeblline, este un alt produs pentru care am facut un coup de foudre, care este disponibila in trei variante, fiecare cu cate 12 nuante.

DEY5-10357148a_Beauty_4CMG

Blushed-Nudes-poza

Fara a-i acorda o importanta mai mica, se cuvine sa spun cateva cuvinte si despre Colore Sensational Blushed Nudes, o formula de ruj imbogatita cu nectar de albine. Nuantele sunt absolut superbe, abia astept sa le port in primavara asta!

Sensational-Blushed-Nudes

Ultimul, dar nu cel din urma, este creionul de sprancene Brow Satin. Pentru atunci cand nu vrei prea mult make-up, este perfect sa iti conturezi sprancenele. Adaugi putin ruj si mascara si ai look-ul relaxat perfect pentru serile lungi de vara.

fata_browSatin

Brow-Satin-poza

eveniment Maybelline (1)eveniment Maybelline (4) eveniment Maybelline (2)

0 replies on “Oscar pentru frumusete”