Privire de felina

Mes cheries, stiti bine ca imi place machiajul cat mai a la francaise – folosesc, de regula, mascara si pun accentul pe buze, cu un ruj rosu. De aceea am mare grija cum imi aleg produsele de frumusete, sa fie mereu cele mai bune, pentru un efect cu adevarat wow. Tocmai de aceea m-am bucurat nespus cand am aflat ca L’oreal Paris a lansat in Romania Feline, de la Volume Million Lashes.

karlie_feline

Imaginile de campanie sunt cu adevarat provocatoare, mi-au placut foarte mult. O diva in rochie mulata, cu tocuri naucitoare, cercei maxi si, desigur, un look perfect. Ochi evidentiati cu tus negru si mascara care intensifica fiecare geana in parte. Plus un ruj rosu intens si stralucitor.

Mascara Feline

Cu periuta arcuita Millionizer, care defineste si alungeste fiecare geana, de la radacina la varf, si o formula ultra glossy neagra, imbogatita cu cele mai pretioase uleiuri, mascara Feline imbraca fiecare geana si creeaza un volum provocator. O adevarata privire de felina.

Va sfatuiesc sa incercati, le filles, noua mascara Feline de la L’oreal Paris si sa imi spuneti cum vi se pare!

Pret recomandat: 62 de lei

CLuh-BkWwAAFkaN

RECOMANDAREA MAKE-UP ARTISTULUI

Traseaza conturul ochilor pentru a obtine look-ul de felina inainte de a adauga volum genelor cu mascara Feline. Creeaza apoi armonii salbatice cu nuantele pentru ochi si defineste-ti look-ul cu rujul Color Riche.

0 replies on “Privire de felina”