Trei mascara pe care sa le incerci vara aceasta

Tututor ne plac genele curbate, lungi si cu mult volum. Vara aceasta, conform prezentarilor de moda care au dictat tendintele primavara/vara 2015, machiajul genelor pastreaza inca influenta anilor ’60, dar intr-o reinterpretare foarte chic. Asadar, poti opta sa aplici mascara pentru a obtine un look a la Twiggy, dar in acelasi timp sa o combini cu un punct vizibil de eyeliner pe mijlocul pleoapei inferioare (Rochas) , cu linii grafice in tonuri neutre si accentuarea linii inferioare a ochilor ( Orla Kiely) sau cu tonuri pastelate de lila (Julien David).

MTMwNzg1NzY0NTg4OTUwODAy

Indiferent de directia pe care vrei sa o urmezi, un lucru este cert: ai nevoie de o mascara, care sa nu lase urme, sa nu iti confere un aspect inestetic si sa fie la fel de usor aplicat si pe genele inferioare. Evident, am si cateva propuneri.

Mascara Diorshow Iconic Overcurl de la Dior revolutioneaza machiajul genelor, gratie periutei care le confera volum incredibil si le curbeaza spectaculos de la un capat la altul. Formula cu ingrediente de ultima generatie asigura definire intensa, dar totodata are efect nutritiv, intarind genele.

60122-dior-diorshow-iconic-overcurl-mascara-original

Imbogatit cu pigmenti de un negru intens, mascara Phenomen’Eyes de la Givenchy defineste, curbeaza si ingrijeste genele in profunzime. Rezultatele se datoreaza atat formulei, cat si periutei sferice care separa fiecare geana in parte si o imbraca apoi intr-un strat de mascara.
GIVENCHY_Phenomen__039_Eyes_Renewal_Waterproof_Mascara_7g_1421658142

Pentru a-ti pune cu adevarat ochii in valoare, nu ai nevoie decat de mascara Cils D’Enfer de la Guerlain. Intensifica privirea intr-atat de mult incat multe femei o considera o veritabila arma de seductie. Culoare intensa, rezistenta sporita si volum care sparge orice tipar.

0 replies on “Trei mascara pe care sa le incerci vara aceasta”