Camasa cea de toate zilele

Ador camasile! Pur si simplu le ador. Sunt unele momente cand mi se pare – sau poate chiar asa este 🙂 – ca am prea multe haine in dressing – prea multe rochii, prea multe fuste, prea multe perechi de pantaloni. Dar despre camasi nu voi putea spune niciodata asta. Fiindca in cazul lor nu exista nicioadara prea multe. 🙂

princiapala

Stilul meu french chic se datoreaza in primul rand camasii. barbateasca sau mai feminina, cu taieturi clean sau cu volane, cu guler drept sau cu guler tunica cu mici detalii ornamentale sau fara niciun artificiu, (neaparat) din bumbac de cea mai buna calitate – care se calca perfect! –, alba, neagra, bleu sau in orice culoare. Sunt atatea variante si tot atatea motive pentru mine sa ma indragostesc de aceasta piesa in fiecare zi.

IMG_0006-Edit

Camasa este piesa care se potriveste in orice context, in orice sezon. O putem purta si ziua, cand iesim la o plimbare, dar si la evenimente mai speciale, la o intalnire de business, dar si in parc, cand iesim cu cei mici la joaca.

Piesa care nu trebuie sa lipseasca niciunei femei din garderoba, camasa poate fi purtata in zeci de combinatii. Mie, recunosc, imi place cel mai mult sa o port la fusta.

Tie cum iti place sa porti camasa?

Camasa: H&M
Fusta: Zara
Pantofi: Mosquitos
Cercei: M&M
Geanta: Celine
Poze: Lasc Media

0 replies on “Camasa cea de toate zilele”