Garderoba pe repede-inainte

Aseara l-am sarbatorit pe Nicolai, cu bucurie, delicatese si prieteni multi, dupa ce, de dimineata, ne-am bucurat alaturi de Iancu si Ilona, de parca noi doi am fi fost copiii, de toate cadourile pe care le-au primit de la Mos Nicolae. Au fost cuminti si Mosul a vazut asta.

DSC_0014-Edit

Azi incepe o noua saptamana cu agenda incarcata. De dimineata, inca adormita, am deschis dressingul, fara sa am vreun outfit in cap, si mi-am incropit pe repede-inainte o tinuta numai buna pentru o zi agitata. Am mers pe instinct – e cea mai buna idee intotdeauna – si am fost incantata de rezultat. O rochie care depaseste genunchii, o pelerina de ploaie suficient de colorata cat sa-mi ridice starea de spirit oricat de mohorat ar fi afara si o pereche de pantofi sport ca sa pot fugi rapid de la o intalnire la alta. Ochelarii de soare ii am mereu la mine. Chiar daca e innorat, se gaseste intotdeauna un motiv sa-i port – fie e lumina prea puternica, fie ca sa-mi ascund cearcanele pe care nu m-am deranjat sa le acopar pentru ca am preferat sa dorm putin mai mult, fie ca sa evit sa fiu recunoscuta pentru ca, pur si simplu, uneori nu am dispozitia sa fac conversatie. Geanta Céline inca n-am reusit s-o duc la reparat – i s-a stricat inchizatoarea –, dar chiar si asa reuseste sa duca in ea cu brio intregul meu univers.

DSC_0045-Edit

Stiu ca sunt zile in care nici voi n-aveti chef sa va dati jos din pat. Si e OK. Nu sunt nici primele, nici ultimele. Asa ca nu va stresati nici cu outfit-ul, mergeti pe instinct, cum va spuneam. N-aveti chef sa va machiati? Foarte bine, dati-va doar cu putin ruj sau mascara, cearcanele pot fi foarte sexy (daca nu sunt exagerate). Opriti-va la florarie in drum spre birou. Un buchet colorat va va insenina ziua. Eu nu pot rezista niciodata hortensiilor. Voi?

DSC_0001-Edit

DSC_0042-Edit

DSC_1111-Edit

DSC_0056-Edit

DSC_0030-Edit

DSC_0008-Edit

DSC_0080-Edit

DSC_0096-Edit

DSC_0063-Edit

DSC_0081-Edit

Rochie: Saint Laurent
Pelerina: Vintage
Ochelari: Thierry Lasry
Geanta: Céline
Cercei: Chabaux
Pantofi sport: Adidas Originals Pharrell Williams X Todd James
Foto: Aurelien Violet @chicisthenewpunk
Prelucrare imagini: Lasc Media

0 replies on “Garderoba pe repede-inainte”