Despre acceptarea realitatii

Dupa cum cred ca v-ati dat seama deja, desi in esenta blogul meu e unul despre moda, imi doresc foarte multe sa pot sa impartasesc cu voi si aspecte ale vietii care nu sunt neaparat glam sau stralucitoare. Pentru ca nici viata nu e, e cu bune si cu rele, si asta e farmecul ei pana la urma.

BD-JPG_NEOVADIOL-SUBSTITUTI

Astazi vreau sa vorbesc cu voi, cat de sincer stiu, despre menopauza. Deloc glam, perfect real, e un subiect care ar trebui sa ne intereseze pe toate si, chiar daca nu e o tema care sa ne afecteze acum si aici, din pacate e una pe care nu putem s-o sarim. Unul dintre efectele nefaste ale menopauzei se refera la riduri pentru ca si la nivelul pielii se intampla o serie lunga de schimbari, nivelul hormonilor scade si imbatranirea pielii este accelerata. Acum 15 ani, cand Vichy crea gama Neovadiol, era primul brand care se interesa de tratarea pielii lipsite de densitate, confort, luminozitate si prospetime pentru a reda confortul si increderea femeilor. Astazi, Vichy continua povestea Neovadiol si are grija de pielea femeilor aflate in perioada de dupa instalarea menopauzei, facand un nou pas prin descoperirea impactului „hormonului tineretii” asupra pielii.

BD-JPG_NEOVADIOL

Astfel, Vichy a creat Neovadiol Complex Substitutiv, prima crema a carei formula este capabila sa compenseze efectele menopauzei asupra pielii. Adica o formula care transforma pielea femeilor reinfuzand-o cu tinerete. Rezultatele? Pielea isi recapata densitatea, elasticitatea, confortul si prospetimea. Tenul devine mai luminos, volumele sunt remodelate.

DT__1641

Intotdeauna am crezut cu tarie in vorba „E mai bine sa previi decat sa tratezi”, asa ca hai constientizam, les filles, sa acceptam si sa luam atitudine.
Pe final, va las cu un filmulet care pe mine m-a miscat neasteptat de mult.

0 replies on “Despre acceptarea realitatii”