Transformare peste noapte

Imi era greu sa cred ca ar exista un produs pe care sa il aplici seara si care pana a doua zi dimineata, sa refaca aspectul natural al pielii, sa imbunatateasca conturul fetei, sa hraneasca si sa redensifice pielea. Si totusi, dupa ce am testat Midnight Recovery Concentrate de la Kiehl’s, suspiciunile au disparut.

Produsul a fost special conceput pentru pentru a intensifica puterea de reparare si regenerare a pielii, exact in momentul cand aceasta este programata in mod natural sa absoarba ingredientele active (in mod normal, intre miezul noptii si 4 a.m). Tocmai de aceea, folosit cu regularitate, face ca tenul sa capete un aspect din ce mai odihnit si mai radiant de la o zi la alta.

blue bottle 0001

Un cocktail de ingrediente botanice si uleiuri esentiale, Midnight Recovery Concentrate de la Kiehl’s contine ingredientul semnatura al brandului Squalane (o lipida botanica, al carei rol este de a reface filmul hidrolipidic al pielii), ulei de Evening Primrose (o planta originara din America de Nord, recunoscuta pentru capacitatea de a mentine pielea hidratata si elastica) si ulei esential de lavanda cu efect calmant. In plus, formula este imbogatita cu coriandru si ulei din seminte de macese care au puterea de a restructura pielea, reintarind bariera cutanata si pastrand astfel epiderma hidratata.

Bref, il aplici inainte de culcare, iar dimineata, pielea ta este de nerecunoscut si arata atat de bine incat nu te-ai mai desprinde din fata oglinzii.

AM_MidnightRecoveryConcentrate re

Midnight Recovery Concentrate de la Kiehl’s este disponibil in primul magazin Kiehl’s din Romania, deschis in Afi Palace Cotroceni la parter, intrare Galaxy.

0 replies on “Transformare peste noapte”