In asteptarea verii

Ma pregatesc pentru vara. Pentru serile lungi petrecute cu prietenii la vin si pentru diminetile lenese petrecute pe plaja, la soare, pentru zilele toride in care tot ce imi doresc e sa ma balacesc in Marea Neagra sau Mediterana sau mai stiu eu ce mare, de la noi sau din alta parte, si pentru dupa-amiezile in care uit de mine intr-un hamac.

H&M Summer 5

Cand eram mica, asteptam vacanta de vara fiindca stiam ca nu am teme si ca pot sa fac chiar tot ce imi doresc. Acum astept vacanta de vara fiindca e momentul in care simt ca imi incarc cel mai bine bateriile. Recunosc, o astept si pentru ca stiu ca Iancu si Ilona nu mai merg la gradinita (iar asta inseamna vacanta pentru diminetile noastre matinale). 🙂 Dar cel mai mult astept si iubesc vara fiindca ma energizeaza. Zilele lungi, insorite, imi fac atat de bine!

Vara am timp mereu sa fac tot ce mi-am propus si tot imi mai ramane vreme pentru relaxare. Am timp si chef sa dau tot ce e mai bun. Si, cel mai important, am pofta sa zambesc si mai mult decat de obicei! Iar asta inseamna mult, mult.

H&M Summer 3

Odata cu vizionarea filmului de campanie de la H&M pot spune ca incep si eu sa-mi fac planuri pentru vacanta de vara. Planurile mele incep cu o lista de carti pentru concediu si o lista cu piese pe care mi le doresc in garderoba in acest sezon. Din oferta atat de tentanta de la H&M, aleg negresit fustele cu imprimeuri cu frunze tropicale si rochiile albe, pe care le iubesc. Cat despre costume de baie, niciodata nu am destule, asa ca probabil cu greu ma voi opri la doua, trei.

 

 

Iata si filmul de campanie H&M:

0 replies on “In asteptarea verii”