Lectiile mele

Mes cheries, de curand am implinit 35 de ani. Stiu ca se spune ca nu e politicos sa intrebi o doamna ce varsta are, dar mie nu mi-e rusine cu varsta mea, imi iubesc fiecare an in parte, cu bune si cu rele, si ma mandresc cu numarul asta. Inca putin si ajung la numarul de la pantofi. 🙂

monicatand

Aniversarea recenta – pe care am petrecut-o minunat acasa, in Maramures, alaturi de cei dragi – mi-a adus aminte ca, la un moment dat, ma gandeam sa fac o lista cu lucrurile de care sunt foarte bucuroasa ca mi s-au intamplat pana in prezent.

Nu am apucat pana acum sa pun pe hartie, negru pe alb, toate realizarile, dar o fac acum – partial –, special pentru voi.

IMG_1374-Edit

In ordine aleatorie, deci, sunt fericita fiindca:

Am doi copii minunati, Ianu si Ilona, care cresc atat de frumos sub ochii nostri si de la care invatam enorm in fiecare zi a vietii lor.

Copiii mei au un tata excelent si eu un sot nemaipomenit. 🙂

Parintii mei sunt sanatosi si cei dragi ai nostri au puterea sa zambeasca in fiecare zi, sa o primeasca cu bucurie si sa o traiasca la fel.

Pot sa fac ceea ce imi place cu adevarat si ma implineste – sa ma ocup de acest blog si sa vorbesc despre moda si frumusete in fiecare zi, pentru voi.

Sunt sanatoasa si implinita si nu trece zi in care sa nu mi se intample ceva frumos, chiar daca e un lucru mic. Lucrurile mici dau savoare vietii, les filles, si pentru ele trebuie sa fim mereu recunoscatoare.

Lista mea ar putea continua mult si bine, dar am scris ce e mai important. Poate n-ar fi o idee rea, totusi, sa le scriu cu pixul intr-o agenda. 🙂

Rochie: Brunello Cuccinelli
Vesta: Brunello Cuccinelli
Sandale: H&M
Cercei: H&M
Geanta: Celine

Foto: Lasc Media

0 replies on “Lectiile mele”