La joaca!

Mes cheries, astazi o sa va povestesc cum a inceput dragostea mea pentru moda. E greu de spus cand, caci uneori am impresia ca s-a nascut odata cu mine. Dar e foarte simplu sa spun cum: dintr-o joaca. Eram mica atunci cand am inceput, ca orice fetita, sa combin haine in miniatura – ale papusilor, desigur – si sa ma joc de-a stilistul, fara sa imi dau seama.

Din joaca aceea, mai tarziu am inceput sa fac mix & match pentru propriile tinute. Nu ma imbracam aproape niciodata cum imi spunea mama, ci mereu cautam sa mai adaug ceva, sau sa inlocuiesc pantofii de lac cu tenisii ori sa port fusta peste o pereche de pantaloni. Dintre toate prietenele mele, eu eram cea care iesea mereu din tipare si nu respecta „uniforma”. Si inca sunt. 🙂

principala

Dragostea pentru acest minunat joc cu hainele m-a adus, mai tarziu, in lumea modei, o lume pe care am iubit-o si careia m-am dedicat peste 16 ani. Destul timp cat sa invat ca moda, chiar daca este un business atat de serios, care genereaza castiguri de miliarde de euro anual, este mai frumoasa cand e privita ca o joaca.

monicatand (4)

Moschino este unul dintre brandurile care au inteles ca joaca, in moda, poate sa-ti aduca si mai multa faima, si multi adepti, iar eu sunt unul dintre adeptii brandului. Imi plac piesele Moschino fiindca au relaxarea pe care si eu o simt atunci cand lumea ma intreaba: „Ce iti place sa faci cel mai mult?”. „Sa ma joc!”, le raspund mereu.

Sweatshirt: Moschino
Fusta: Brunello Cuccinelli
Cercei: H&M
Geanta: Celine
Pantofi sport: Adidas Superstar
Foto: Lasc Media

One reply on “La joaca!”
  1. says: Georgeta

    Ador felul tau de a te imbraca. Imi place la nebunie cum ai combinat fusta tulle cu hanorac si adidasi, rezultatul este deosebit.

Comments are closed.